onsdag 18. november 2009

Yrkespraksis hos Kari Strikk :)

I dag fikk jeg bekreftet at jeg kan få yrkespraksis hos Kari Strikk i Skien :) Jeg ble så glad! Les mer om bedriften på www.karistrikk.no Det passer utrolig bra i forhold til praksisen på Husfliden, her kan jeg se forskjellige måter å bruke strikkefaget til sitt levebrød :) Legger ut link til loggen min på FIFF når disse praksisene er ferdige :)

2 kommentarer:

 1. Hei Lene! Jeg syns du er SÅ flink, du jobber og jobber!!
  Tenkte jeg skulle tipse deg om hvordan du kan få en GLATT flette, da må du strikke vrangt tilbake.
  Og så liker jeg ikke det de har sagt på Husfliden at du må strikke av samme garn.....hvorfor det????
  Tynt garn tynne pinner tykt garn tykke pinner. Dvs viss du vil ha rutene 25 # 25 cm, blir det flere masker på de med tynr garn enn de med tykt garn, der må du prøve deg frem for å se hvor mange mansker du må ha for hvert garn for å få 25cm. Viss dette var uklart si fra...........Det er jo ulkie strukturer og overflate som gjør det spennende å jobbe med garn.
  Hilsen Linetoppen

  SvarSlett
 2. Fått litt mer forklaring på dette med å oppnå samme størrelse på lappene.... alt må prøvestrikkes og måles.. og da kan man bruke hva man vil av verktøy og matriale (garn og pinner). Det har jeg ikke tid til fant jeg ut. Så det får bli hva det blir :) Nå skal jeg prøve meg på en glattstrikkflette :) Tuuuusen takk for tilbakemelding :)

  SvarSlett